Cookie- og privatlivspolitik



Brændely.dk lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

Introduktion


Når du er i kontakt med os, indsamles der en række oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse detaljeret om de oplysninger vi indsamler;
 

  • hvilke oplysninger vi indsamler

  • hvilke formål vi bruger dem til

  • hvordan vi behandler oplysningerne

  • hvem der har adgang til oplysningerne

  • dine rettigheder

  • hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Vi opdaterer og ændrer løbende vores privatlivspolitik, så den er tilpasset gældende lovgivning og den teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Datoen for seneste opdatering af privatlivspolitikken er 9. november 2020.
 

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger vi har indsamlet, registreret og løbende behandler om dig, hvis du ønsker at få rettet oplysningerne eller hvis ekstraordinære forhold gør, at du vil have dine oplysninger slettet, kan du kontakte vores webafdeling på tlf. 5650 1874 eller e-mail info@braendely.dk

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Databeskyttelsesforordningen og på Datatilsynets hjemmeside, www.datatilsynet.dk.

Hvilke oplysninger indsamler vi
 

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er oplysninger, der direkte eller indirekte har tilknytning til en person. Eksempler på personoplysninger er navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og IP-adresser.

Hvilke personoplysninger (Oplysninger) indsamler vi?

Når du er i kontakt med os indsamles der oplysninger om dig, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, opretter en profil eller køber en vare.

De oplysninger vi indsamler kan inddeles i to kategorier: Oplysninger, som du afgiver til os, samt oplysninger i forbindelse med køb og bestillinger.

1. Oplysninger som du afgiver til os

Når du er i kontakt med os kan du afgive en række personoplysninger, som vi behandler. Du kan afgive personoplysninger til os, ved at du opretter en profil, er i telefonisk kontakt med os, køber et produkt, deltager i en undersøgelse eller konkurrence. Vi behandler ligeledes de oplysninger, som du afgiver til os telefonisk.

Oplysningerne du giver direkte til os afhænger af den enkelte service, du anvender. Det vil derfor ikke være alle kategorier af de oplistede personoplysninger herunder, som vi behandler om dig.

De oplysninger, vi kan behandle er: e-mail, navn, adresse, telefonnummer. Hvis du anvender vores beskedformular, vil vi ligeledes behandle indholdet i din besked.

Brændely.dk respekterer dit privatliv. Derfor beder vi dig ikke afgive følsomme oplysninger som f.eks. etnisk baggrund eller politisk, religiøs, seksuel eller filosofisk overbevisning.​

Oplysninger kan deles op i følgende typer:

  • Tekniske oplysninger om enheden og internettet

Herunder operativsystemet, browserversion, IP-adresser, cookies og entydige indikatorer. Oplysningerne giver os blandt andet mulighed for at optimere visningen af vores tjenester til den enhed, som du bruger.

  • Oplysninger fra andre kilder

Vi kan modtage oplysninger fra andre kilder såsom annoncører, måleværktøjer og samarbejdspartnere, der hjælper os med at forstå adfærden på vores tjenester eller med at forbedre vores digitale tilbud. F.eks. kan en annoncør give os oplysninger om, at der klikkes på en annonce på én af vores websider, så vi er i stand til at måle effekten af vores annonce og/eller præsentere mere relevant indhold for dig. Ved at du gør brug af funktioner som del eller brug af hashtags, skriver kommentarer til vores artikler, følger en af vores Instagram profiler eller på anden måde kommunikerer med os via de sociale medier, kan det medføre, at vi behandler oplysninger om dig.

  • Oplysninger som du afgiver til os

Brændely.dk bruger oplysningerne til at levere den ønskede service/produkt til dig, til automatisk at udfylde felter, så de passer til din profil, ved at give dig muligheden for at medvirke i en konkurrence eller en undersøgelse.

Vi gemmer dine personlige oplysninger for blandt andet at kunne følge op på bestillinger, konkurrencer og til statistik. De indsamlede oplysninger kan endvidere bruges til at målrette indhold, kommunikation og markedsføring i det omfang Databeskyttelsesforordningen og øvrig lovgivning tillader det. Vi behandler oplysningerne i henhold til Databeskyttelsesforordningens artikel 6.1.f baseret på legitim interesse for brændely.dk som retligt grundlag.

Vores legitime interesse er at kunne oprette og administrere din profil, tilpasse annoncer og indhold til dine præferencer samt forbedre funktionaliteten på vores sider.

 2. Oplysninger i forbindelse med køb og bestillinger

Vi behandler oplysningerne i henhold til Databeskyttelsesforordningens artikel 6.1.b baseret på opfyldelse af en kontrakt som du er part i - som retligt grundlag. Oplysningerne behandles for at kunne levere en vare eller ydelse til dig samt til at administrere betalingen. Oplysningerne om køb og bestillinger gemmes for at kunne levere varen og administrere betalinger og til statistik. Har du en profil, vil dine køb blive knyttet til din profil, og oplysningerne brugt til at målrette information, tilbud og produkter i overensstemmelse med dit samtykke.

Cookies


Hos brændely.dk registrerer vi dine besøg ved hjælp af cookies. Når du besøger vores website, lagres der en cookie på den enhed, du benytter, f.eks. computeren, og vi kan derigennem følge dit besøg og din anvendelse af vores website.

En cookie er en lille stump data, som blandt andet fortæller os, hvor lang tid du besøger et website, hvilke sektioner og hvor mange artikler der bliver læst, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv. Cookies er en meget udbredt teknologi, som er nødvendig for at kunne tilbyde almindelig funktionalitet, såsom automatisk log-in og online indkøbskurv.

Cookies kan indsamle personoplysninger om dig, f.eks. din IP-adresse, din adfærd, din anvendelse af digitale tjenester. Disse oplysninger kan bruges til adfærdsbaseret individuel målretning af annoncering, redaktionelt indhold samt til profilering af brugerne. For eksempel bruges cookieinformationerne først og fremmest som dokumentation over for vore annoncører til at klarlægge værdien af deres annonceindrykninger. Samtidig sikrer cookies, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, ligesom at alle klik på annoncer registreres. Derudover bruger vi cookieinformationerne i det redaktionelle arbejde til at videreudvikle vores digitale tilbud og øvrige tjenester samt til profilering.

Cookieinformationerne bliver også anvendt til måling af blokering af annoncer via adblocking.
Vi opsamler oplysninger om hvor mange, der tilgår vores websites med adblocking programmer.

Adblocking er en teknologi, der forhindrer annoncer i at blive vist på forskellige websider.

Formålet med registreringen er, at undersøge, hvor stor en andel af vores sidevisninger, der blokeres for annoncevisninger samt give mulighed for, i anonymiseret form, at kommunikere til de brugere, der blokerer for annoncer på vores websites. 

Oplysningerne indsamlet via cookies kan være personoplysninger, knyttet til dig som person, men kan også alene være knyttet til den computer, smartphone, tablet eller andet device, hvorfra du har opnået adgang. Har du oprettet en profil, vil de digitale oplysninger kunne kobles til din profil. Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer. Se eventuelt vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

Brændely.dk benytter cookies til følgende formål:

  • Dokumentation overfor vore annoncører samt klarlægning af værdien af deres annoncering. Samtidig sikrer cookies en styring af, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, ligesom at alle klik på annoncerne registreres.

  • Adfærdsbaseret individuelt målretning af annoncering og journalistisk indhold, så vi kan vise dig de annoncer og artikler, som vi formoder, er mest relevante for dig.

  • Registrering af antallet af adblocking besøgende.

  • Forbedring af teknisk funktionalitet.

  • Forbedring af redaktionelt indhold.

  • Trafikmåling (Gemius og Google Analytics).

Ved at bruge vores websites, accepterer du, at brændely.dk bruger cookies som beskrevet og til de ovenstående formål.

Vi skelner mellem, om cookien har brændely.dk som afsender (førstepart) eller en af vores partnere – ofte annoncører, som afsender (tredjepart).

Ønsker du at fravælge, blokere og slette cookies kan du fravælge cookies i dine browserindstillinger,
Du kan ligeledes læse mere om, hvordan du blokerer cookies fra tredjeparter nedenfor.

Tredjepartscookies
Når du anvender vores websider, ønsker tredjeparter, typisk annoncører, at indsamle information omkring din adfærd. Første gang du besøger et af vores websider, vil du derfor blive præsenteret for en samtykke-boks, som giver dig muligheden for at acceptere eller afvise at tredjeparter placerer cookies. Du kan læse privatlivspolitikken hos de enkelte annoncører, som du finder samme sted, som du afgiver dit samtykke. Selvom informationen indsamles via vores websider, så har brændely.dk ikke adgang til disse data. Det er udelukkende information, som indsamles af tredjeparter, hvis du har givet dit samtykke hertil. Samtykket er nødvendigt for, at de har et retlig behandlingsgrundlag. Disse samtykker indhentes gennem en fælles europæisk branchestandard udviklet af IAB, som medier, mediebureauer og teknologivirksomheder over hele Europa har tilsluttet sig (IAB Transparency & Consent Framework)

Flere steder på vores sider lagres der cookies og pixels, når der benyttes tjenester og komponenter fra sociale medier såsom Google, Facebook, Twitter, YouTube m.v. Ved benyttelsen af disse tjenester og komponenter vil tredjeparten typisk modtage tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger.

Er du samtidig med dit besøg hos os, logget ind på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook eller Google at sammenstille disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Herunder kan du læse privatlivspolitikken for de største aktører:
(Bemærk at linket vil sende dig til tredjepartens hjemmeside. Du kan eventuelt anvende CTRL for at åbne linket i en ny fane).

 

 

Hvordan undgår og sletter du cookies?

De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie. Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies.
Vejledninger til sletning af cookies til de mest anvendte browsere findes her:​​​​

Dine rettigheder
Retten til indsigt
Som registreret hos brændely.dk har du ifølge Databeskyttelsesforordningen ret til at se, hvilke oplysninger der er registreret om dig via hjemmesiden. Du kan til enhver tid se hvilke oplysninger, vi har registreret om dig ved at henvende dig til vores kundeservice. For at kunne finde oplysninger om dig i vores systemer, og give dig indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, så har vi brug for specifikke identifikatorer som eksempelvis e-mailadresse, kundenummer eller cookie ID. Det vil derfor ikke være muligt for os, at opfylde indsigtsretten ved kun at have dit fornavn og efternavn da vi kan have dubletter. Brændely.dk hus gør en indsats for at sikre, at vi kun giver indsigt til den registrerede. Vi vil derfor altid bestræbe os på at besvare din henvendelse til den mailadresse, som vi har registreret og ikke igennem applikationer eller services, hvor vi ikke kan bekræfte din identitet.

Ret til at gøre indsigelse
Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring. Du har mulighed for at sende os en mail på info@braendely.dk,  hvis du ikke ønsker at dine data bliver benyttet til at målrette indhold og annoncer til dig. Det betyder ikke, at du vil se mindre indhold eller færre annoncer, de vil blot ikke blive udvalgt til dig på basis af dine interesser.

Retten til sletning
Du har i særlige tilfælde ret til at få dine personoplysninger slettet. 

 

Betingelser og begrænsninger
Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.  Det betyder ikke, at du vil se mindre indhold eller færre annoncer, de vil blot ikke blive udvalgt til dig på basis af dine interesser.
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde. Dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.


Retten til dataportabilitet
Såfremt du har brug for at få dine personoplysninger, som du selv har afgivet til os, overført til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format kan du henvende dig til info@braendely.dk.


Klage til Datatilsynet
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder samt stille yderligere spørgsmål, ved at kontakte brændely.dk på info@braendely.dk

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Kontakt os


Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores webafdeling på tlf. 5650 1874 eller e-mail info@braendely.dk.